Yükleniyor...

TRABZONSPOR KAZANDI

Post image
16 Şub
Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor ile Basel kozlarını paylaştı. Trabzonspor'da Larsen, 65. dakikada maçın tek golünü kaydetti. Mücadeleyi bordo-mavili ekip 1-0 kazandı. Trabzonspor, rövanş maçı için avantaj sahibi oldu. Turu belirleyecek olan rövanş karşılaşması 23 Şubat Perşembe günü İsviçre'de oynanacak.

Trabzonspor ile Basel arasında geçen zorlu maçta futbol dünyası tek yürek oldu.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depreminin ardından Türkiye'de ilk kez resmi bir karşılaşma oynanırken tüm futbol ailesi Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig kulüpleri başkanları protokol tribünde maçı birlikte izlerken farklı takım taraftarları da kendilerine ait forma ve bayraklarla tribünleri doldurdu.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer takım taraftarları maç öncesi Trabzonspor Müzesi'ni ziyaret ettiler.

Kentte bulunan depremzedelerden karşılaşmayı izlemek isteyenler, kulüp tarafından localarda misafir edildi.

TEZAHÜRAT YAPILMADI

Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, maç öncesi tezahüratta bulunmazken sık sık tekbir getirdiler.

Kilis, Osmaniye, Hatay, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Adıyaman şehirlerinin isimlerinin yer aldığı pankartlar tribüne asıldı. Taraftarlara maç öncesi de Türk bayrağı dağıtıldı.

Karşılaşma öncesi tribünde "Hep birlikte olacağız, yaraları saracağız." ifadesinin yer aldığı bir arama kurtarma görevlisi ve kucağında enkazdan çıkarılan bir bebeğin bulunduğu görselin yer aldığı koreografi sergilendi.

TRABZONSPOR SİYAH FORMA SİYAH TİŞÖRT İLE ÇIKTI

Trabzonsporlu oyuncular, karşılaşma öncesi ısınmaya üzerinde depremde etkilenen şehirler ve plaka kodunun olduğu siyah tişört, maça da siyah formayla çıktı.

Baselli oyuncu Zeki Amdouni de sahaya "Geçmiş olsun Türkiye'm" yazılı tişörtle çıktı. Maç öncesi UEFA, Türkçe ve Arapça olarak "Yanınızdayız." yazılı pankartı saha kenarına kondu.

Trabzonspor taraftarları karşılaşma öncesinde depremzede çocuklar için oyuncak organizasyonu düzenledi.

 
Paylaş:

Basketbol Okulları

Tümünü Göster

Futbol Okulları

Tümünü Göster

Voleybol Okulları

Tümünü Göster

Cimnastik Okulları

Tümünü Göster

Yüzme Okulları

Tümünü Göster

Yaz Okulları

Tümünü Göster
Yukarı