Yükleniyor...

A MİLLİ TAKIM EURO 2024'TE

Post image
16 Eyl
A Milli Futbol Takımımız, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında Konya'da Letonya ile karşı karşıya geldi. A Milli Futbol Takımımız, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile kozlarını paylaştı. A Milli Takım, bu galibiyetle EURO 2024'e gitmeyi garantiledi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan ve TRT 1'den canlı yayınlanan karşılaşmaya Türkiye baskılı başladı. A Milli Takımımızın Yunus Akgün ile 21. dakikada attığı gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL ŞOV

Ay-yıldızlılar, 58. dakikada Yunus Akgün'ün harika golüyle 1-0 öne geçti.  A Milli Futbol Takımımız, 82. dakikada Cenk Tosun'un kafa golüyle skoru 2-0 yaptı. Ay-yıldızlılar, 87'de Kerem Aktürkoğlu ile farkı 3'e çıkardı: 3-0 90+2. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Cenk Tosun, skoru 4-0 yaptı. Kalan sürede başka gol olmadı ve A Milli Takımımız, Letonya^yı ilk kez iç sahada da mağlup etti. Bu sonuçla puanını 16'ya çıkararak grupta liderliğini sürdüren Türkiye, son maçlar öncesi Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'e katılmayı garantiledi. Ay-yıldızlı ekip, grup maçlarını 21 Kasım'da Galler ile deplasmanda oynayacağı maç ile tamamlayacak.

 

 
Paylaş:

Basketbol Okulları

Tümünü Göster

Futbol Okulları

Tümünü Göster

Voleybol Okulları

Tümünü Göster

Cimnastik Okulları

Tümünü Göster

Yüzme Okulları

Tümünü Göster

Yaz Okulları

Tümünü Göster
Yukarı