Yükleniyor...

GEÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ ANTRENÖR ALIMI SINAV DUYURUSU

Post image
11 Mar
13 – 22 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan sözlü ve uygulamalı Sözleşmeli Antrenör Alımı sınavları 13 – 22 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecektir.

DUYURU

Bakanlığımız taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere, boş bulunan sözleşmeli antrenör pozisyonları için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde 2022 yılı KPSS B grubu P3 puan sırası esas alınarak boş kontenjan sayısının üç (3) katına girerek sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden onaylanmıştır.

Bilindiği üzere 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle 13 – 22  Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan sözlü ve uygulamalı sınav ertelenmişti.

Yapılan değerlendirme sonucunda 2022 yılı Sözleşmeli Antrenör Alımı sözlü ve uygulamalı sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınavları 13 – 22 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecektir. Sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların sınav tarihleri ve yerleri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden Sınavlarım/Mülakatlarım başlığı altından ilan edilmiş ayrıca başvuru sırasında beyan etmiş oldukları e-posta adreslerine [email protected] adresi üzerinden sınav tarihi ve yerlerine ilişkin bilgiler içeren mail gönderilmiştir.

Adaylar, kendileri için belirlenen sözlü ve uygulamalı sınav tarihi ve saatinde sözlü ve uygulamalı sınava katılmakla yükümlüdür. Belirlenen tarihte sözlü ve uygulamalı sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Bu durumdaki adaylara ikinci bir sınav hakkı verilmeyecektir. Ancak mücbir sebeple sözlü sınava katılamayacak olunması halinde ilgili branş için belirlenen sınav tarihleri içerisinde olmak kaydıyla adaylar için sözlü sınav tarihinde değişiklik yapılabilecektir. Mücbir sebepler ile belirlenen tarih ve saatte sözlü sınava katılamayacak adayların, mücbir sebeplerini kanıtlar nitelikte belge (sağlık raporu, resmi yazı vb.) ile birlikte durumlarını anlatır ad-soyad, iletişim bilgilerinin bulunduğu ıslak imzalı dilekçelerini en geç kendileri için belirlenen sözlü ve uygulamalı sınav tarihine kadar [email protected] mail adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınava gelirken serbest kıyafet ile geleceklerdir. Sözlü ve uygulamalı sınava katılmadan önce sınav salonlarında yer alan soyunma odalarında branşına uygun (eşofman, tayt, mayo, bone, temiz tabanlı spor ayakkabı, temiz tabanlı terlik vb. uygun gördükleri herhangi biri ile) spor kıyafetlerini giyerek sınava katılacaktır. (Sözlü ve uygulamalı sınav için takım elbise zorunluluğu yoktur.)

Hijyen koşullarının sağlanabilmesi için sözlü ve uygulamalı sınava katılacak adayların kendi branşlarına özgü ekipmanları (tenis raketi, boks eldiveni, mayo, terlik, bone, buz hokeyi sopası, buz pateni, masa tenisi raketi, badminton raketi, hokey sopası vb.) var ise yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kendi ekipmanları bulunmayan adaylar sınav salonlarında yer alan ortak kullanım ekipmanlarını kullanacaklardır.

Adaylar sözlü ve uygulamalı sınava gelirken kimlik belgelerinden birini (Nüfus cüzdanı, geçici kimlik belgesi veya pasaport) yanlarında bulunduracaklardır. Kimlik belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı veya pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

 

 
Paylaş:

Basketbol Okulları

Tümünü Göster

Futbol Okulları

Tümünü Göster

Voleybol Okulları

Tümünü Göster

Cimnastik Okulları

Tümünü Göster

Yüzme Okulları

Tümünü Göster

Yaz Okulları

Tümünü Göster
Yukarı